Διαμονή

Στούντιο

Στο ισόγειο του συγκροτήματος, το 18 τ.μ. Στούντιο με Θέα στη Θάλασσα, ιδανικό για 2 άτομα, είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει.

Εξοπλισμένο με 2 μονά κρεβάτια, που έχουν μετατραπεί σε ένα κρεβάτι king-size, με βαμβακερά σεντόνια υψηλής ποιότητας, κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών.

Στην βεράντα του, θα χαρείτε υπό σκιά την μοναδική θέα και θα χαλαρώσετε όπως σας αξίζει!

Στούντιο με θέα στη Θάλασσα - Cape Blue Suites - Αχλαδιές - Σκιάθος - Ελλάδα
Σουίτα με θέα στη Θάλασσα - Cape Blue Suites - Αχλαδιές - Σκιάθος - Ελλάδα

Σουίτα

Στο ισόγειο του συγκροτήματος, η 36 τ.μ. Σουίτα με Θέα στη Θάλασσα, ιδανική για έως και 4 άτομα, είναι έτοιμη να σας φιλοξενήσει.

Εξοπλισμένη με 2 μονά κρεβάτια, που έχουν μετατραπεί σε κρεβάτι king-size και 2 καναπέδες-κρεβάτια με βαμβακερά σεντόνια υψηλής ποιότητας, κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών.

Στη βεράντα της, θα απολαύσετε υπό σκιά την μοναδική θέα και θα χαλαρώσετε όπως σας αξίζει!

Superior Σουίτα

Στον πρώτο όροφο του συγκροτήματος, η 36 τ.μ Superior Σουίτα με Θέα στη Θάλασσα, ιδανική για έως και 4 άτομα, είναι έτοιμη να σας φιλοξενήσει.

Εξοπλισμένη με 2 μονά κρεβάτια, που έχουν μετατραπεί σε κρεβάτι king-size και 2 καναπέδες-κρεβάτια με βαμβακερά σεντόνια υψηλής ποιότητας, κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών.

Στο μπαλκόνι της, θα απολαύσετε τη μοναδική θέα και θα χαλαρώσετε όπως σας αξίζει!

Superior Σουίτα - Cape Blue Suites - Αχλαδιές - Σκιάθος - Ελλάδα
Superior Στούντιο με Θέα Θάλασαα - Cape Blue Suites - Αχλαδιές - Σκιάθος - Ελλάδα

Superior Στούντιο

Στον δεύτερο όροφο του συγκροτήματος, το 28 τ.μ. Superior Στούντιο με Θέα στη Θάλασσα, ιδανικό για έως και 3 άτομα, είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει.

Εξοπλισμένο με 2 μονά κρεβάτια, που έχουν μετατραπεί σε κρεβάτι king-size και 1 καναπές-κρεβάτι με βαμβακερά σεντόνια υψηλής ποιότητας, κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών.

Στο μπαλκόνι του, θα απολαύσετε τη μοναδική θέα και θα χαλαρώσετε όπως σας αξίζει!